ALT DET BEDSTE SPORT
Vi dækker alle ligaer i hele verden
Køb nu
STREAM OVERALT
Hos os kan du streame lige meget hvor du er
Køb nu
SE ALLE DINE FAVORIT KANALER
Vi har over 15.000+ TV kanaler fra hele verden
Køb nu

Udenlandske server

Vores servere er placeret i udlandet. Ingen dansk autoritet har adgang til dem. Hos os er sikkerheden højeste prioritet.

Internationale kanaler

Vi tilbyder et stort udvalg af udenlandske kanaler. Om det er fra USA, Asien eller mellemøsten, så har vi det.

Premium kanaler

Er du til sport, film eller bare flow TV, så udbyder vi alle kanaler i HD eller FHD. Du får med andre ord alt dit indhold i højeste kvalitet.

DK's bedste support

Hos os kommer du kun til at tale med dansk support. Vi sidder klar ved chatten alle dage mellem 11-23.

Hvad er IPTV?

IPTV er en ny måde at se TV på. Du behøver hverken antenne eller kabel TV. Hos os kræver det blot en internet forbindelse på over 30 m/bit, og en APP eller box til dit Smart TV, så er du igang. Det er endda muligt at se det via PC, Smartphone eller tablet også. Endnu bedre, det kan bruges i hele verden.

Hvor stabilt er det?

Vi har en oppetid på 98%. Udfald kan altid forekomme, men vi har med over 50 serveres altid en backup på plads. Derfor vil du som kunde sjældent opleve nogle udsving overhovedet.

SSL

Vores side anvender til en hver tid SSL certifikat. Det er din sikkerhed for at alt traffik på siden er krypteret. Du kan derfor frit færdes hos os. SSL er en standard sikkerheds teknologi, som gør det muligt at etablere en sikret forbindelse, (Også kaldet en HTTPS forbindelse) mellem en webserver og web browser. 

Betal anonymt

Da denne type service er erklæret ulovlig i Danmark og resten af EU er det nødvendigt at alle betalinger foregår anonymt. Derfor anbefaler vi til en hver tid at anvende Bitcoin hvor det er muligt.

Sikkerhed

Din sikkerhed er top prioritet hos os. Derfor gemmer vi ingen kundeoplysninger lokalt. Du har som kunde derfor ikke behov for brug af VPN, men det er dog tilladt.

Betalingsmuligheder

Hos NordensTV tilbyder vi både betaling via Bitcoin og via Paypal. Det anbefales i forhold til sikkerhed at betale med Bitcoin hvor det er muligt. Desværre er vi i Danmark ikke så tekologisk fremme i forhold til Crypto valuta. Det kan dog handles. Hvis du har brug for hjælp til crypto tag da gerne fat i vores support.